Cum să economisiți bani la un magazin de sport

Dacă aș avea un dolar pentru fiecare dată când am auzit un alt fan al sportului spunându-mi: „Eu nu aș merge niciodată la magazinul de sport”, în timpul șederii mele într-un orășel din Midwest, aș fi bogat. În aceste vremuri de instabilitate economică, este important ca toată lumea să facă tot ceea ce poate pentru a-și menține bugetul la un nivel minim. O modalitate de a reduce costurile este de a reduce numărul de lucruri pe care le cumpărați. De exemplu, în loc să conduci două ore până la magazinul de articole sportive pentru o minge de fotbal nou-nouță și un capac de stâlp de poartă, ai putea cumpăra aceeași cantitate de mingi de sport ieftine care sunt la vânzare la supermarketul local. Procedând astfel, nu numai că veți fi economisit bani, dar veți fi salvat și mediul înconjurător.

O modalitate de a economisi bani atunci când faceți cumpărături la magazinul local de articole sportive este să cumpărați produsele de la persoane care locuiesc în afara statului sau chiar în afara țării. Cei mai mulți producători vând produsele doar la nivel național prin intermediul unor comercianți cu amănuntul precum Walmart și Target și nu le distribuie la nivel internațional. Acest lucru înseamnă că, dacă locuiți în Florida, nu puteți obține mingile de fotbal pe care le caută vecinul dvs. pentru că nu sunt disponibile la un magazin de articole sportive din Florida. O alternativă mult mai bună ar fi să conduci două ore în plus până la magazinul de sporturi de schi din Vermont. În acest fel, puteți obține o minge de o calitate mult mai bună la un preț rezonabil.

Atunci când cumpărați personal de la un magazin de articole sportive, vă puteți face o idee mai bună despre produs decât o puteți face online. Cu toate acestea, dacă comandați online, puteți adesea să previzualizați articolele care vă interesează fără a fi nevoie să mergeți efectiv la magazin și să le cumpărați (mai multe aici). Majoritatea comercianților cu amănuntul de articole sportive au cataloage online care vă permit să răsfoiți toate articolele disponibile pentru sezonul respectiv. Acest lucru face foarte ușor pentru un client să găsească rapid tipul de îmbrăcăminte sportivă de care are nevoie prin simpla parcurgere a paginilor catalogului.