Bazele fotbalului

Fotbalul se joacă de mii de ani, iar primul joc de lovitură cunoscut a fost documentat în manualul militar chinez din secolul al II-lea sau al III-lea î.Hr. Regulile moderne de fotbal provin din fotbalul englez organizat în secolul al XIX-lea, când Asociația de Fotbal a dezvoltat „Legile ale jocul.” FIFA, sau Federația Internațională a Asociației de Fotbal, guvernează astăzi jocul. Membrii săi sunt împărțiți în șase confederații: Uniunea Europeană, Asia, America Latină, Africa și Oceania.

Cele mai multe dintre competițiile de top de club din fotbal sunt jucate pe sisteme cu eliminatorii directe, egalitățile fiind rezolvate prin tragere la sorți. Câștigătorii sunt clubul cu scoruri cumulate mai mari. Euro are loc o dată la patru ani. Există multe site-uri dedicate acestui sport. Puteți găsi site-uri web oficiale ale ligii, site-uri web de antrenament și site-uri de tutoriale. De asemenea, este posibil să înveți singur să joci fotbal pe internet urmând câteva reguli simple. Sportul este distractiv și incitant!

Poziția unui jucător variază în funcție de poziția pe care o echipă o ocupă în teren. Într-un joc de fotbal, jucătorii pot juca poziția înainte, în care sunt responsabili pentru încercarea de a marca un gol. Fundașii, pe de altă parte, sunt responsabili pentru apărarea apărării și prevenirea golurilor. Atacantul central, altfel cunoscut sub numele de atacant, este cel mai periculos jucător din treimea atacă a terenului.

Colegiul editorial recomandă: https://www.r-gol.com/ro/ghete-de-fotbal-nike